Tabara snowboarding copii avansati

Informatii generale

Copilului tau ii plac sporturile de iarna, stie deja sa se dea cu placa de snowboard si isi doreste sa isi petreaca vacanta de iarna alaturi de alti copii cu care sa se dea pe partie?

Unde? Va putea face toate acestea in tabara de snowboard desfasurata pe partiile din Poiana Brasov!

Cand? In perioada 8-13 februarie.

Cui se adreseaza? Tabara este destinata copiilor aflati la un nivel intermediar sau avansat. Grupele vor avea maxim 7 copii ce vor fi impartiti in functie de nivelul lor initial ( care va fi determinat dupa testarea abilitatilor din prima zi). Fiecare grupa va fi coordonata de un instructor acreditat, metoda de predare fiind prin exercitii specifice, adaptata la nivelul de intelegere si conditie fizica al copiilor.

Cum se va desfasura programul copiilor?

Ca program, vor fi 5 ore de snowboard pe zi, iar dupa-amiaza va urma un program interactiv de dezvoltare personala, apoi va fi implicat in jocuri de tabara alaturi de traineri acreditati. In doua dintre dupa-amieze va merge la patinoarul din Poiana Brasov si la noul Centru de Agrement construit chiar langa hotelul in care va fi cazat. Aici, copiii mai mici vor putea face: minibowling, minihokey, minifotbal, minibasket, iar cei mari: bowling, catarare indoor, minigolf, biliard.

Care este scopul taberelor de ski?

Scopul taberei este acela de a invata si a evolua in cele 30 de ore petrecute pe partie cat si in cele 18 ore de activitati indoor. La finalul taberei copiii isi vor imbunatati tehnica de snowboard si coordonarea si vor avansa pana la nivelul in care vor putea cobori in siguranta partii albastre si/sau rosii. Pentru cei care sunt deja la un nivel avansat de snowboard vom urmari imbunatatirea tehnicii si marirea graduala a vitezei de alunecare.

La finalul taberei, copiilor le va fi mai usor sa:

– fie mai responsabili de rolul pe care si-l identifica in mediile sociale;

– isi puna in valoare calitatile de lider;

– se integreaze social in contexte diferite – respecte valorile si opiniile celorlalti si sa le identifice si pe ale sale;

– isi dezvolte gandirea critica si logica in anumite contexte;

– dobandeasca abilitati de rezolvare de probleme (prin simulari distractive);

– dobandeasca informatii noi despre sportul pe care il practica.

Despre experienta instructorilor:

Instructorii sunt atestati de catre FRSB (Federatia Romana de Schi si Biatlon) si sunt membri ai ANSSR (Asociatia Nationala a Scolilor de Schi) si ANMSR (Asociatia Nationala a Monitorilor de Schi).

Toate programele si atelierele/workshop-urile de dezvoltare personala din cadrul taberelor sunt livrate de trainerii companiei NextSteve, companie premiata cu titlul de “Compania Anului 2012 in Educatie” de catre Junior Achievement Romania si “Premiul de Excelenta – Sectiunea Inovatie in Educatie” in cadrul Galei RoCS 2012.

Ce este inclus
 • cazare AnaHotels Poiana 3*
 • instructori acreditati
 • 30 de ore pe partia de ski
 • 18 ore de activitati indoor
Ce nu este inclus
 • skipass pentru transportul pe cablu
 • transportul din si in orasul de domiciliu pana la hotel
Ce sa aduci cu tine
 • costum de schi
 • ochelari de schi sau de soare
 • casca de schi
 • caciuli, fular, manusi
 • ghete si papupi pentru interior
 • strampi sau colanti
 • crema cu protectie solara/strugurel de buze
 • trusa medicala (raceala/stomac)
Observatii

In cazul in care nu este zapada in perioada in care este programata tabara, atunci tabara va fi mutata in alta perioada din acelasi an.

Actele necesare pentru inscrierea in tabara sunt: 1. Adeverinta medicala de la medicul de familie cu mentiunea “apt pentru efort”; 2. Aviz epidemiologic; 3. Regulamentul de participare in tabara (pe care vi-l vom trimite prin email). Acesta trebuie citit si semnat.

Pachetul nu include contravaloarea transportului pe cablu (intre 150-375 de lei pe sejur) si a echipamentului de schi (40 de lei/zi).

Transportul pana la hotelul din Poiana Brasov nu este inclus. Costul acestuia este de 100 lei (tren: Bucuresti-Brasov dus-intors, microbuz: Brasov-Poiana Brasov dus-intors + transport bagaj si/sau echipament de schi, separat, pana la hotel, cu microbuzul scolii).

1450
Ron

/ persoana

Data
Numar persoane
Rezerva acum
Completeaza campurile de mai jos si vei fi contactat de unul dintre consultatii Aventurio
Tabara snowboarding copii avansati
4 persoane
1450
Ron
Efectuand aceasta rezervare sunt de acord cu termenii si conditiile.
Îți mulțumim pentru cerere.
În cel mai scurt timp vei primi un răspuns la solicitarea trimisă.
Inchide