Tabara snowboarding copii 7-14 ani

Informatii generale

Iarna aceasta, umple timpul liber al copilului tau cu activitati noi, care il vor ajuta sa isi dezvolte abilitatile de comunicare si de relationare, alaturi de copii de aceeasi varsta, ii vor creste gradul de incredere si ii vor da ocazia sa isi exploreze propriile atuuri si preferinte.

Unde? In Poiana Brasov, iar cazarea va fi la hotelul AnaHotels Poiana 3*.

Cand? In perioada 14-19 februarie, 6 zile de ski si de activitati distractive

Cui se adreseaza? Tabara este destinata copiilor cu varste intre 7 si 14 ani si cuprinde toate nivele de schi (incepatori, intermediari, avansati). Grupele vor avea maxim 7 copii ce vor fi impartiti in functie de nivelul lor initial (pe care il vom determina dupa testarea abilitatilor din prima zi). Fiecare grupa va fi coordonata de un instructor acreditat, metoda de predare fiind prin exercitii specifice, adaptata la nivelul de intelegere si conditie fizica al copiilor.

Care este scopul taberelor de ski?

Scopul taberei este acela de a invata si a evolua in cele 25-30 de ore petrecute pe partie cat si in cele 15-18 ore de activitati indoor. La finalul taberei copiii isi vor imbunatati tehnica de ski si coordonarea si vor avansa pana la nivelul in care vor putea cobori in siguranta partii albastre si/sau rosii. Pentru cei care sunt deja la un nivel avansat de ski vom urmari imbunatatirea tehnicii si marirea graduala a vitezei de alunecare.

Intreg programul taberei a fost conceput pentru a stimula socializarea si integrarea intr-un grup nou, de a dobandi independenta fata de parinti si nu in ultimul rand de a-i antrena intr-un sport care speram sa se transforme intr-o pasiune pe viitor.

Despre experienta instructorilor:

Instructorii sunt atestati de catre FRSB (Federatia Romana de Schi si Biatlon) si sunt membri ai ANSSR (Asociatia Nationala a Scolilor de Schi) si ANMSR (Asociatia Nationala a Monitorilor de Schi).

Toate programele si atelierele/workshop-urile de dezvoltare personala din cadrul taberelor sunt livrate de trainerii companiei NextSteve, companie premiata cu titlul de “Compania Anului 2012 in Educatie” de catre Junior Achievement Romania si “Premiul de Excelenta – Sectiunea Inovatie in Educatie” in cadrul Galei RoCS 2012.

Ce este inclus
 • cazare AnaHotels Poiana 3*
 • instructor acreditat
 • 30 de ore pe partie
 • 18 ore activitati outdoor
Ce nu este inclus
 • skipass pentru transportul pe cablu
 • transportul din si in orasul de domiciliu pana la hotel
Ce sa aduci cu tine
 • costum de schi
 • ochelari de soare si/sau schi
 • casca de schi
 • caciuli, fular, manusi
 • ghete si papuci interior
 • strampi sau colanti
 • crema cu protectie solara/strugurel de buze
 • trusa medicala (raceala/stomac)
Observatii

In cazul in care nu este zapada in perioada in care este programata tabara, atunci tabara va fi mutata in alta perioada din acelasi an.

Actele necesare pentru inscrierea in tabara sunt: 1. Adeverinta medicala de la medicul de familie cu mentiunea “apt pentru efort”; 2. Aviz epidemiologic; 3. Regulamentul de participare in tabara (pe care vi-l vom trimite prin email). Acesta trebuie citit si semnat.

Pachetul nu include contravaloarea transportului pe cablu (intre 150-375 de lei pe sejur) si a echipamentului de schi (35 de lei/zi).

Transportul pana la hotelul din Poiana Brasov nu este inclus. Costul acestuia este de 100 lei (tren: Bucuresti-Brasov dus-intors, microbuz: Brasov-Poiana Brasov dus-intors + transport bagaj si/sau echipament de schi, separat, pana la hotel, cu microbuzul scolii).

1450
Ron

/ persoana

Data
Numar persoane
Rezerva acum
Completeaza campurile de mai jos si vei fi contactat de unul dintre consultatii Aventurio
Tabara snowboarding copii 7-14 ani
4 persoane
1450
Ron
Efectuand aceasta rezervare sunt de acord cu termenii si conditiile.
Îți mulțumim pentru cerere.
În cel mai scurt timp vei primi un răspuns la solicitarea trimisă.
Inchide