Tabara ski copii 4-7 ani Busteni

Informatii generale

Ofera-i copilului tau o vacanta de neuitat, in care isi va face prieteni noi, va invata sa schieze si va lua parte la activitati de dezvoltare personala care il vor ajuta sa isi antreneze atentia si memoria, sa isi diminueze dependenta de parinti si sa isi faca prieteni mai usor.

Unde? In statiunea Busteni, iar cazarea se va face la Vila Amurgului 3*

Cand? In perioada 20-25 februarie, 6 zile de activitati in aer liber, prieteni noi si amintiri de neuitat.

Cui se adreseaza?

Tabara este pentru copiii intre 4 si 7 ani, pentru toate nivelele de ski (Incepatori, Initiere, Intermediari, Avansati).

Grupele de incepatori vor avea 5-6 copii in grupa, iar pentru Incepatori si Initiere se va lucra in sistem “atelier” cu 2 sau 3 instructori de schi acreditati, care vor sta la plecare, la sosire cat si la mijlocul atelierului pentru a-i ajuta si indruma pe cei mici.

Care este scopul acestei tabere?

La finalul taberei copiii vor invata sa alunece si sa vireze in siguranta pe partia de incepatori (FunPark), concentrandu-ne in special pe placerea de a aluneca cat si pe diversitatea exercitiilor de alunecare printr-o serie de ateliere antrenante pe partia de ski.

Cum se va desfasura programul copiilor?

Copiii vor fi testati pentru realizarea grupelor de schi/snowboard. In prima parte a zilei vor merge pe partie iar dupa-amiaza vor lua parte la ateliere dezvoltare personala (creativitate, mestesugarit, comunicare). Vor avea parte jocuri si activitati in cabana, vor merge la patinoar, iar la finalul taberei vor avea parte de o petrecere cu premii si medalii.

Despre experienta instructorilor:

Instructorii sunt atestati de catre FRSB (Federatia Romana de Schi si Biatlon) si sunt membri ai ANSSR (Asociatia Nationala a Scolilor de Schi) si ANMSR (Asociatia Nationala a Monitorilor de Schi).

Toate programele si atelierele/workshop-urile de dezvoltare personala din cadrul taberelor sunt livrate de trainerii companiei NextSteve, companie premiata cu titlul de “Compania Anului 2012 in Educatie” de catre Junior Achievement Romania si “Premiul de Excelenta – Sectiunea Inovatie in Educatie” in cadrul Galei RoCS 2012.

Ce este inclus
 • instructori acreditati
 • cazare Vila Amurgului 3*
 • 20 ore pe partie
 • 15 ore activitati indoor
Ce nu este inclus
 • skipass pentru transportul pe cablu
 • transportul din si in orasul de domiciliu pana la hotel
Ce sa aduci cu tine
 • costum de ski
 • ochelari de ski sau de soare, casca de ski
 • caciuli, fular, manusi
 • strampi sau colanti
 • ghete si papuci pentru interior
 • crema cu protectie solara/strugurel de buze
 • trusa medicala (raceala/stomac)
Observatii

In cazul in care nu este zapada in perioada in care este programata tabara, atunci tabara va fi mutata in alta perioada din acelasi an.

Actele necesare pentru inscrierea in tabara sunt: 1. Adeverinta medicala de la medicul de familie cu mentiunea “apt pentru efort” 2. Aviz epidemiologic 3. Regulamentul de participare in tabara (pe care vi-l vom trimite prin email). Acesta trebuie citit si semnat.

1450
Ron

/ persoana

Data
Numar persoane
Rezerva acum
Completeaza campurile de mai jos si vei fi contactat de unul dintre consultatii Aventurio
Tabara ski copii 4-7 ani Busteni
4 persoane
1450
Ron
Efectuand aceasta rezervare sunt de acord cu termenii si conditiile.
Îți mulțumim pentru cerere.
În cel mai scurt timp vei primi un răspuns la solicitarea trimisă.
Inchide