Sala de escalada in Cluj Napoca

Informatii generale

Centrala de escalada este un proiect dezvoltat in interiorul unei vechi fabrici, din zona centrala a Clujului. Cu o suprafata de peste 340mp, spatiul va beneficia de doua sali de bouldering de 150mp, o cafenea si un pub, o biblioteca insotita de o zona de relaxare, o sala de forta, un magazin de profil, o sala de proiectii si prezentari, vestiare/dusuri si o zona expozitionala.
Acest loc gazduieste de asemenea diferite evenimente, expozitii de fotografie, proiectii expeditii, filme cu diferite ascensiuni, competitii locale si nationale, prezentare si vanzare de echipament montan s.a.
Prin acest spatiu inedit ne gandim la altceva decat obisnuitele sali de fitness sau de aerobic, si anume o sala de antrenament pentru escalada, o sala care va simula catararea pe stanca, dar intr-un mediu controlat, sigur, alaturi de indrumatori atestati, oameni cu multi ani de experienta.
Mai exact, Escalada la mica inaltime denumita si Bouldering este un stil de catarat pe stanca realizat fara coarda si de obicei limitat la urcari scurte maxim 4 metri deasupra unei saltele suficient de groase incat sa tenueze socul, astfel incat o eventuala cadere sa nu aiba ca urmari, lovituri. In general se practica pe bolovani mari sau pe ”bolovani“ artificiali in sali de sport sau in zone special amenajate.

Ce este inclus
  • acces sala
Ce sa aduci cu tine
  • espadrile de catarat
  • saculet cu magneziu
25
Ron

/ persoana

Data
Numar persoane
Rezerva acum
Completeaza campurile de mai jos si vei fi contactat de unul dintre consultatii Aventurio
Sala de escalada in Cluj Napoca
4 persoane
25
Ron
Efectuand aceasta rezervare sunt de acord cu termenii si conditiile.
Îți mulțumim pentru cerere.
În cel mai scurt timp vei primi un răspuns la solicitarea trimisă.
Inchide