zbor-parapanta-tandem-buloc

Zbor cu parapanta in tandem Bunloc

Informatii generale

Ai visat vreodata ca poti zbura sau ti-ai dorit sa vezi peisaje de neuitat de la inaltime? Un pic de adrenalina, dar si un zbor lin, alaturi de instructori acreditati, senzatii pe care le poti trai, rezervand un zbor cu parapanta in tandem!

Zborul cu parapanta in tandem este forma cea mai simpla de a incerca pentru prima data zborul. Parapanta tandem este o parapanta cu 2 locuri (pilot si pasager), special conceputa pentru acest tip de zbor. Pilotul si pasagerul au fiecare propriul sistem de asigurare.

Pentru zborul in tandem nu exista restrictii de varsta. De la copii pana la bunici, oricine se poate bucura de placerea zborului, dar minoriii au totusi nevoie de acordul unuia dintre parinti.

Nu este necesara nici un fel de experienta anterioara insa este necesar sa urmati instructiunile pilotului.

Cum se desfasoara zborul?

Decolarea se face printr-o usoara alergare, iar peste doar cativa pasi parapanta se va inalta usor (nu exista senzatia de salt in gol, ca la parasuta).

Urmeaza apoi zborul, pasagerul sta comod si relaxat admirand peisaje uimitoare, cu mainile libere, putand sa faca fotografii sau sa filmeze. Pentru cei curiosi, seleta (scaunul) parapantei este foarte confortabila, spre deosebire de un ham obisnuit. Aterizarea va fi la fel de usoara ca si decolarea, este nevoie iarasi de o alergare usoara, de cativa metri. Zborul dureaza in jur de 10 minute.

Pentru ca veti alerga un pic, si pentru siguranta, recomandam sa purtati bocanci si o geaca de vant!

Tariful nu include urcarea cu telescaunul sau cu masina de teren, pana in varful muntelui, aceasta costand 15 lei de persoana.

Bine de stiut! Va recomandam sa faceti rezervarile pentru zbor in intervalul orar 10:00-14:00, mai putin in ziua de vineri, cand puteti zbura dupa ora 12. Intrucat este nevoie de minim 6 persoane, la urcarea cu telescaunul, posibilitatea ca o rezervare dupa ora 14:00 sa se confirme este mica.

Ce este inclus
  • zbor cu parapanta pentru aproximativ 10 minute
  • pilot experimentat
  • echipament de siguranta
  • fotografii
  • filmare
Ce sa aduci cu tine
  • bocanci
  • geaca de vant
Observatii

Zborurile tandem se efectueaza in fiecare zi de pe Vf. Bunloc – Brasov (1200m) in functie de conditiile meteo.

250
Ron

/ persoana

Data
Numar persoane
Rezerva acum
Completeaza campurile de mai jos si vei fi contactat de unul dintre consultatii Aventurio
Zbor cu parapanta in tandem Bunloc
4 persoane
250
Ron
Efectuand aceasta rezervare sunt de acord cu termenii si conditiile.
Îți mulțumim pentru cerere.
În cel mai scurt timp vei primi un răspuns la solicitarea trimisă.
Inchide