Curs de Kitesurfing

Informatii generale

Iubesti marea si iti place sa te folosesti de puterea vantului pentru a face un sport care iti ofera libertate, iti dezvolta echilibrul si iti foloseste fiecare simt pentru a controla placa si kite-ul? Atunci, un curs de kiteboarding este alegerea perfecta!

In cateva cuvinte, kiteboarding-ul este un sport care implica deplasarea cu ajutorul unei placi si a unui zmeu (kite), folosindu-se forta vantului. Cu ajutorul costumelor speciale din neopren, apa rece nu va fi o problema pentru voi, kitesurfing-ul putand fi practicat pe parcursul intregului an.

Invatarea si practicarea kitesurfing-ului se desfasoara in deplina siguranta, cu ajutorul unui instructor acreditat IKO (International Kiteboarding Organization), care la finalul cursului va va oferi cardul IKO, care certifica nivelul de experienta al fiecarui cursant.

La sfarsitul acestui curs, veti executa plecarea “water start” si veti putea aluneca pe placa distante mici, veti invata cum sa lansati si sa aterizati kite-ul, cum sa-l relansati din apa, cum sa va salvati in caz de urgenta,cum sa va recuperati placa. La acest nivel veti avea depriderile formate suficient pentru a putea controla atat kite-ul, cat si placa, pentru a nu reprezenta un pericol public si pentru a va putea antrena in siguranta.

Ce este inclus
  • instructor acreditat
  • kite
  • costum neopren
  • placa
Ce sa aduci cu tine
  • prosop
  • crema cu protectie solara
  • costum de baie
Observatii

Cursul este personalizat, oferind fiecarui cursant programul si ritmul necesar.

1800
Ron

/ persoana

Data
Numar persoane
Rezerva acum
Completeaza campurile de mai jos si vei fi contactat de unul dintre consultatii Aventurio
Curs de Kitesurfing
4 persoane
1800
Ron
Efectuand aceasta rezervare sunt de acord cu termenii si conditiile.
Îți mulțumim pentru cerere.
În cel mai scurt timp vei primi un răspuns la solicitarea trimisă.
Inchide