Intrebari frecvente

Ce este Aventurio?

Aventurio este o platforma online prin intermediul careia poti rezerva activitati in sala si in aer liber, dar si la evenimente sportive. Aici gasesti tipul de activitate care ti se potriveste cel mai bine, precum: rafting, echitatie, zbor cu parapanta, parcuri de aventura, sali de escalada, maratoane si multe altele.

Cum functioneaza Aventurio?

Am unit ofertele mai multor furnizori intr-o singura platforma online, in care poti selecta activitatea dorita, vizualiza detaliile acesteia, apoi vei putea efectua rezervarea. Dupa ce ai efectuat o rezervare, vei primi un e-mail cu informatii importante legate de activitatea aleasa.

Cum faci o rezervare?

Pentru a efectua o rezervare, in primul rand, este nevoie sa alegi oferta dorita, sa selectezi data si numarul de persoane, sa dai click pe butonul “Rezerva acum”, apoi sa iti completezi datele si sa apesi pe butonul “Finalizeaza rezervarea”.

De ce Aventurio?

Aici vei gasi oferte variate ale aceleiasi activitati, astfel vei putea alege in functie de locul in care se desfasoara activitatea, de tarif, de perioada care te avantajeaza sau de numarul de locuri disponibile in momentul rezervarii.
Pentru ca platforma noastra este usor de utilizat, vei castiga timp pe care il vei petrece cu prietenii si familia.
Suntem alaturi de tine inainte, in timpul si dupa efectuarea rezervarii, in cazul in care mai ai nevoie de detalii suplimentare.

Cum ne poti contacta?

Ne poti gasi prin urmatoarele canale:
• Telefon: 0741.167.006
• WhatsApp: 0741.167.006
• Messenger – Facebook: www.facebook.com/aventurio.ro
• E-mail: rezervari@aventurio.ro

Care este programul de functionare?

Ne gasesti de Luni pana Vineri: 09:00 – 20:00 si Sambata: 10:00 – 18:00.

Proiect cofinantat prin programul "Antreprenoriatul - sansa unui viitor mai bun pentru tineri" este finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013,
Axa prioritara 3 "Cresterea adaptabilitatii lucratorilor si a intreprinderilor
UE
Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro
Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei