Drumetie de o zi pe sa

Informatii generale

Drumetiile in natura, in saua cailor, sunt o modalitate perfecta de a va depasi si largi zona de confort, de a va demonstra ca puteti face lucruri de care, la o prima vedere, nu va credeati in stare. Puteti invata multe despre curaj, determinare si incredere si in acelasi timp sa descoperiti o modalitate excelenta de relaxare si deconectare. Si toate astea in timp ce in jurul vostru “curg” peisaje care va vor face mandrii de tara voastra.
Traseele pe care le urmam sunt impartite in diverse grade de dificultate, astfel incat chiar si un “profan” in ale echitatiei se poate bucura de o astfel de experienta. Fie ca alegeti un drum de o ora sau unul de cinci, momentele de uimire si de incantare sunt garantate.
Pentru incepatori: Mergem la pas, doar pe creasta dealului si pe drum forestier, fara pante majore, catre Manastirea Crasna. Facem pauza 2 ore la manastire, mancam impreuna cu calugarii, si ne intoarcem in Slanic pe un alt drum.
Pentru calaretii de nivel mediu si avansat: Urcam prin spatele Muntelui Verde, ajungem pe un platou unde puteti exersa galopul, dupa care ocolim satul Schiulesti pe creasta. Iesim apoi in poiana din varful Pichetului, urmarim drumul si intram in padurea de foioase. Dupa ce o lasam in urma, ajungem in sfarsit la stana unde facem popas, acolo unde ne asteapta o masa cu specialitati ciobanesti. Apoi, coboram catre Slanic pe dealurile Vulpii.

Ce este inclus
  • cal cu echipament
  • ghid experimentat
  • masa de pranz
Ce sa aduci cu tine
  • pantofi sport
Observatii

De obicei, plecarea are loc la ora 9:30 si intoarcerea, la centrul de echitatie, se va face in jur de ora 16:00.

150
Ron

/ persoana

Data
Numar persoane
Rezerva acum
Completeaza campurile de mai jos si vei fi contactat de unul dintre consultatii Aventurio
Drumetie de o zi pe sa
4 persoane
150
Ron
Efectuand aceasta rezervare sunt de acord cu termenii si conditiile.
Îți mulțumim pentru cerere.
În cel mai scurt timp vei primi un răspuns la solicitarea trimisă.
Inchide