Evadare cu caiace in Delta Dunarii

Informatii generale

Aceasta tura este pentru oamenii care au mai mers cu caiacul sau care vor participa la minim 1 sedinta de caiac in Bucuresti.

Ne asteapta o incursiune aventuroasa in zone salbatice, unde sa urmaresti indeaproape spectacolul naturii cu toata splendoarea floristica si faunistica.

Cosma, instructorul nostru este fost sportiv de performanta la caiac (7 ani ) si practicant de caiac whitewater la nivel de profesionist. El ne va insoti si va avea grija sa ne invete cum sa ne compartam pe canoe/caiace incat sa fie totul o placere si sa fim in siguranta.

De pe caiace, timp de 4 zile vom descoperi impreuna minunatiile Deltei Dunarii.

CE FACEM?

Ne intalnim pe 24, MIERCURI seara in Bucuresti sau pe 25, joi dimineata direct in Delta (recomandam innoptat la fata locului pentru a fi fresh a doua zi cand pornim).

JOI, in Murighiol, ne pregatim si ducem masinile la locul de final al turei la 10km distanta. Dupa ce ne intoarcem cu masinile ajutatoare, facem cateva poze de grup si primim instructaj ca sa ne fie bine pe apa. Dupa ce imbarcam, testam abilitatile noastre de caiacisti sub indrumarea lui Cosma si pornim la drum.

La pranz, ne oprim sa mancam un sandwich pe mal si dupa o pauza bine meritata, imbarcam sa vaslim catre zona de campare din aceasta zi.

Seara, pe canalul Suez instalam tabara, aprindem focul, povestim, gatim si cantam impreuna.

– Dificultatea traseului : Mediu

– Distanta : 20km

VINERI dimineata, dupa ce ne trezim, mancam micul dejun, strangem tabara si ne punem la drum.

Astazi trecem prin Localitatea Caraorman (unde vom bea o mare bere/suc/apa RECE :o), Canalul Caraorman, Lacul Puiu, Lacul Rosu, de unde ajungem la Marea Neagra. Acolo vom observa linistea, apa vie, vom relaxa mintea noastra si ne vom reconecta cu energia naturii. Avem ocazia sa admiram diversitatea faunei locale, pasari, testoase, pesti, broscute in toata splendoarea lor.

La pranz, ne oprim sa mancam un sandwich pe mal, ne relaxam, dupa care imbarcam sa vaslim catre zona de campare din aceasta zi.

Seara, dupa ce instalam tabara la malul Marii Negre, vom face o baie in salbaticie, vom canta, vom respira aerul AVENTURII.

Dupa care, cu burta la luna, vom relaxa orice nu s-a relaxat pana acum la povesti in jurul focului, masaje si placere de a fi aici.

– Grad de dificultate: Mediu

– Distanta: 25km

SAMBATA, ne trezim in mijlocul naturii, in sunetul animalelor vii si pline de energie, si ne incarcam bateriile. Dupa ce mancam si strangem, pornim din nou la aventura.

Continuam pe Lacul Rosu si luam directia spre Lacul Puiu, Canalul Mocansca, Lacul Erenciuc, Bratul Dunarii Sfantu Gheorghe, Canalul de Centura al Dunarii ca sa ne indreptam catre noi zone.

Seara, dupa ce instalam tabara, mancam impreuna, cantam si ne bucuram de ultima seara in mijlocul Deltei !

– Grad de dificultate: Mediu

– Distanta: 30km

DUMINICA, profitam de ultima dimineata in delta, ultima spalare pe fata, ultima strangere de cort ; ne incarcam si rememoram cele mai frumoase experiente din aceasta tura. Aventura continua si in aceasta ultima zi continuam pe Canalul de Centura al Dunarii ca sa prindem Bratul Sf Gheorghe, sa descoperim Canalul Dunavat si Canalul Lipovenilor.

– Grad de dificultate: Usor-Mediu

– Distanta: 19km

La acesta tura de caiac, pot participa adolescenti (insotiti de cel putin un parinte).

Ce este inclus
 • ghizi specializati in sporturi nautice
 • veste de salvare
 • caiace comode sit in de 1 si 2 locuri
 • permis de acces in rezervatia Delta Dunarii
 • dus portabil pentru cine va avea nevoie
 • transportul echipamentelor pana in Delta
 • poze si filme
Ce sa aduci cu tine
 • ochelari de soare cu snur pentru a nu ii pierde
 • crema cu protectie solara
 • spray pentru tantari
 • pantaloni lungi si scurti
 • jacketa de ploaiepalarie de
 • palarie de soare
 • un polar pentru seara la cort
 • lanterna/frontala
 • cort, izopren si sac de dormit
590
Ron

/ persoana

Data
Numar persoane
Rezerva acum
Completeaza campurile de mai jos si vei fi contactat de unul dintre consultatii Aventurio
Evadare cu caiace in Delta Dunarii
4 persoane
590
Ron
Efectuand aceasta rezervare sunt de acord cu termenii si conditiile.
Îți mulțumim pentru cerere.
În cel mai scurt timp vei primi un răspuns la solicitarea trimisă.
Inchide